Menu

Nellie van der Horst

Wil je meer dan een soepel lichaam en zoek je daarnaast een methode om je zelfinzicht te vergroten? Wil je je vrij gaan voelen om je inspiratie en creativiteit meer ruimte te geven?

Yoga-oefeningen beïnvloeden en reguleren je hormoonstelsel, waardoor je emoties gemakkelijker tot evenwicht kunnen komen. Zo leer je te ontspannen en word je soepel, wat je weer helpt om los te laten wat je niet nodig hebt. Je ontdekt dan steeds meer de ruimte in jezelf en van daaruit, de ruimte om je heen.
Voor mij betekent yoga: “Aanwezig zijn in het hier en nu.” Daarbij leef je van binnen naar buiten, in plaats van andersom. Je laat je daarbij steeds minder negatief beïnvloeden door wat er om je heen gebeurt.
Vanuit een steeds doorgaand leerproces ben ik tot een eigen benadering gekomen, waarbij ik Oosterse en Westerse technieken en visies verbind. Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.
Voor meer informatie over de lessen zie www.yoga-amsterdam-nellievanderhorst.nl 

Beste bezoeker,

De maatregelen die de overheid inzake de Coronacrisis heeft genomen zijn noodzakelijk. Wij volgen deze adviezen op, na overleg met onze beroepsgroepen. Tot 6 april liggen de meeste werkzaamheden in deze praktijk daarom stil.

Dat betekent dat:
Feldenkraisgroepslessen en de individuele afspraken gestopt
zijn.
Lokai Shiatsu behandelingen gestopt zijn.
Fysiotherapeutische afspraken alleen bij urgentie mogelijk zijn. En alleen als u geen griepverschijnselen heeft.

Coachingsessies van de Gestalttherapeuten en de
Psychosynthese wél kunnen doorgaan maar dan in een digitale vorm.

Andere activiteiten zoals yoga en massagetherapie eveneens
stopgezet zijn.

Voor alle therapieën geldt, dat u met de desbetreffende therapeut contact op kunt nemen voor vragen en overleg. Natuurlijk houden wij u op de hoogte en wordt u door ons geïnformeerd wanneer
behandelingen, individuele sessies en groepslessen weer als vanouds van start kunnen gaan.

WWW.PRAKTIJKLIJNBAANSGRACHT.NL

17 maart 2020