Menu

Over mij

Mijn naam is Elena van Groenewoud-Gil, en ben de eigenaresse van Praktijk Lijnbaansgracht. Ik houd mij voornamelijk bezig met de verhuuractiviteiten en het dagelijkse reilen en zeilen van de praktijk.

Ik ben Spaanse en woon en werk al ruim vijftien jaar in Amsterdam met heel veel plezier. Ik ben geen therapeut , ik werkte bij een multinationals in de marketing. Totaal wat anders dan wat ik nu ga doen.

Tien jaar geleden ben ik in contact gekomen met Feldenkrais. Voor mij was deze methode een ware ontdekking. Want ik heb mijn lichaam op een andere manier leren ontdekken en ben daardoor lichamelijk flexibeler geworden.

Nu ben ik dus in de gelegenheid om andere mensen op deze prachtige locatie deze en andere methoden aan te bieden. Graag heet ik u van harte welkom!

Beste bezoeker,

De maatregelen die de overheid inzake de Coronacrisis heeft genomen zijn noodzakelijk. Wij volgen deze adviezen op, na overleg met onze beroepsgroepen. Tot 6 april liggen de meeste werkzaamheden in deze praktijk daarom stil.

Dat betekent dat:
Feldenkraisgroepslessen en de individuele afspraken gestopt
zijn.
Lokai Shiatsu behandelingen gestopt zijn.
Fysiotherapeutische afspraken alleen bij urgentie mogelijk zijn. En alleen als u geen griepverschijnselen heeft.

Coachingsessies van de Gestalttherapeuten en de
Psychosynthese wél kunnen doorgaan maar dan in een digitale vorm.

Andere activiteiten zoals yoga en massagetherapie eveneens
stopgezet zijn.

Voor alle therapieën geldt, dat u met de desbetreffende therapeut contact op kunt nemen voor vragen en overleg. Natuurlijk houden wij u op de hoogte en wordt u door ons geïnformeerd wanneer
behandelingen, individuele sessies en groepslessen weer als vanouds van start kunnen gaan.

WWW.PRAKTIJKLIJNBAANSGRACHT.NL

17 maart 2020