Menu

Anita Dudink

Anita Dudink (1966) werkt sinds 2005 als Holistisch masseur en sinds 2007 ook als Holistisch Massagetherapeut. (www.holos.nl) Zij werkt graag samen met mensen met het lichaam als uitgangspunt.
Bij een holistische benadering wordt niet alleen naar het pijnlijke of zieke lichaamsdeel gekeken maar naar de hele mens en zijn omgeving.

Massage (aanraken) is een manier om de aandacht naar je lichaam te brengen en zo contact te maken met wat zich hier afspeelt. Door aangeraakt te worden kun je geraakt worden. Met aandacht voelen kan een helende werking hebben. Een lichamelijke klacht is een signaal die jou iets wil vertellen en je aandacht ergens voor wil vragen. Dit biedt de kans om bewust te worden wat er speelt wat vervolgens tot inzichten kan leiden.

Massagetherapie kan je o.a. helpen bij vermoeidheid en spanningsklachten, beter leren omgaan met emoties, je lichaam beter leren kennen, chronische pijnklachten, rouwverwerking.
Naast massagetherapie kan je ook terecht voor een ontspanningsmassage.
Ben je benieuwd naar deze therapie? Dan ben je van harte welkom om een afspraak te maken. info@stoelmassage-massagetherapie.nl
www. stoelmassage-massagetherapie.nl

Beste bezoeker,

De maatregelen die de overheid inzake de Coronacrisis heeft genomen zijn noodzakelijk. Wij volgen deze adviezen op, na overleg met onze beroepsgroepen. Tot 6 april liggen de meeste werkzaamheden in deze praktijk daarom stil.

Dat betekent dat:
Feldenkraisgroepslessen en de individuele afspraken gestopt
zijn.
Lokai Shiatsu behandelingen gestopt zijn.
Fysiotherapeutische afspraken alleen bij urgentie mogelijk zijn. En alleen als u geen griepverschijnselen heeft.

Coachingsessies van de Gestalttherapeuten en de
Psychosynthese wél kunnen doorgaan maar dan in een digitale vorm.

Andere activiteiten zoals yoga en massagetherapie eveneens
stopgezet zijn.

Voor alle therapieën geldt, dat u met de desbetreffende therapeut contact op kunt nemen voor vragen en overleg. Natuurlijk houden wij u op de hoogte en wordt u door ons geïnformeerd wanneer
behandelingen, individuele sessies en groepslessen weer als vanouds van start kunnen gaan.

WWW.PRAKTIJKLIJNBAANSGRACHT.NL

17 maart 2020