Menu

Fysiotherapie

Rineke Brinkhof

Fysiotherapie richt zich op het bewegend functioneren in de breedste zin van het woord. Dit houdt in het bewust worden van uw bewegen, het verbeteren van de kwaliteit van uw bewegen en heel specifiek een op uw klachten gerichte behandeling. Ik richt me met name op mensen die zelf iets willen veranderen aan hun klachten. Ik heb veel ervaring in het behandelen van mensen met reeds langer bestaande klachten, met een psychosomatische achtergrond, burnout, posttraumatische stress.

Meer informatie: www.rinekebrinkhof.nl06 – 42 17 54 47


Barbara Roodnat

Om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren zijn wij continu op zoek naar balans. Soms is dat een uitdaging, soms gaat dat verbazend eenvoudig.

Mijn naam is Barbara Roodnat, ik ben algemeen fysiotherapeut en Feldenkrais practitioner. Ik heb vele jaren ervaring op beide vakgebieden. Door mijn achtergrond kan ik putten uit verschillende behandel methoden en technieken. Ieder mens heeft immers een andere, eigen benadering nodig. Bewegen doen we de hele dag. Wij willen ons dagelijks leven vorm geven, onze werkzaamheden en onze hobby’s uitvoeren. We kunnen daarin belemmerd worden door blessures, aandoeningen, spanningsklachten of na operaties. U krijgt deskundige begeleiding om het herstelproces voorspoedig te laten verlopen. Ook het leren omgaan met bepaalde, zij het periodieke, belemmeringen kan een behandeldoelstelling zijn.

Heeft u klachten als gevolg van stress, overbelasting of om nog onduidelijke redenen. Lichaam en geest zijn een onafscheidelijk duo. Een verstoring op een van de niveaus beïnvloedt de ander. De behandeling richt zich op het inzichtelijk maken van factoren en het herstel van de belastbaarheid. Coaching, ontspanning- en ademhalingsoefeningen zijn effectieve behandelmethoden. Samen zoeken wij naar een gerichte oplossing.

Voor meer informatie en alle verzekeringstechnische zaken kijk op www.fysiolijnbaansgracht.nl
Wilt u contact opnemen? Bel 06 – 29 88 91 18 of spreek in op 020 – 625 58 73 KvK: 61570915 / BIG geregistreerd / Aangesloten bij de KNGF en NFV


Frances Schorer

Na de opleiding fysiotherapie (1970-1974) was haar werkervaring velerlei: werken met MS en CVApatiënten,kinderrevalidatie; later volgde zij de opleiding haptonomie en Feldenkrais. Het werk van de Hongaarde kinderarts Emmi Pikler beïnvloedde haar stijl van werken en het omgaan met volwassenen en kinderen.

De Child Space training ( Feldenkrais voor baby’s)leerde haar zien hoe de baby motoriek zich ontwikkelt en hoe ouders gesteund kunnen worden zodat zij inzicht krijgen in het belang van een zo ongestoord mogelijk ontwikkeling. Haar werkzaamheden bestaan uit het geven van Feldenkrais groepen; ook werkt zij individueel met volwassenen, kinderen en baby’s. De Lijnbaansgracht is voor haar de plek van collega’s ontmoeten en ervaring uitwisselen.

wilt u contact of meer informatie: 06 – 30 27 80 07 of ga naar www.francesschorer.nl


Tarieven

Barbara Roodnat heeft contracten met zorgverzekeraars.
Rineke Brinkhof en Frances Schorer hebben geen contracten met de zorgverzekeraars. Zij declareren direct aan u en hanteren de volgende tarieven. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent wordt dit bedrag (gedeeltelijk) vergoed.

Fysiotherapie (30 minuten) € 35,00
 Fysiotherapie op haptonomische  of Feldenkrais basis (30 minuten)  € 35,00
Fysiotherapie op haptonomische of Feldenkrais basis (60 minuten)  € 70,00
Toeslag aan huis behandeling  € 25,00
 Groepesles fysiotherapie op basis van de Feldenkrais Methode  € 14,00

Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.