Menu

Natanja den Boeft

Cranio-sacraaltherapie is een zachte lichaamsgerichte therapie. De aanraking is over het algemeen zeer zacht en zonder haast. Dit creëert tijd en ruimte om het lichaam in al haar facetten waar te nemen en het geeft het lichaam de kans zelf in beweging te komen naar genezing. Naast aanraking is er een dialoog om bewustzijn te brengen naar de klacht en haar oorzaken. Zo leidt de therapie naar verlichting van de klachten én het vergroten van het bewustzijn zodat u als cliënt grip krijgt op uw klachten en uw zelfsturing vergroot.
Met name klachten die zijn gerelateerd aan abnormale spanning reageren goed op cranio-sacraaltherapie. Hierbij kunt u denken aan overspanning, prikkelbare darmen, slecht slapen, chronische pijn, hoofdpijn, ‘restantpijn’ na een blessure, lusteloosheid en algemene malaise. Ook kan cranio-sacraaltherapie goed werken in een revalidatietraject, in samenwerking met andere behandelaars. Een paar specifieke klachten hebben een eigen benadering. Voor (terugkerende) holte-ontstekingen is er een kort behandeltraject. De begeleiding bij gebitscorrigerende trajecten (beugels) vermindert de pijn en verkort de duur van het gehele traject.

Voor mij als therapeut geldt dat ik u als heel mens verwelkom en behandel. Mijn kennis en kunde zijn uitgebreid. Ik zet ze in vanuit het hart, want zonder hart is er geen genezing.
Zie verder: www.cranio-amsterdam.nl
Telefoonnummer: 06 – 38 06 23 07